Spiller i blåserekka på dette strålende showet » It was fifty years ago today» – Alt fra The Beatles 1966
Konserten finner sted Oslo Konserthus 3. feb. kl 19:30
Kjempesuksessen fortsetter

Trond Granlund, Eirikur Hauksson, Adam Douglas, Tom Mathisen, Stian Joneid og Jonas Groth gir et forrykende show sammen med musikerne fra Masters of the past.

En av Oslo Konserthus’ største suksesser gjennom tidene fortsetter inn i Beatles-året 1966. Med basis i samme besetning som i de tre første forestillingene (’63-’65), kan vi garantere et fyrverkeri av en oppsetning, med flott musikk og mye humor. Trond Granlund, er med og skaper den autentiske 60-tallsstemningen.

Denne kvelden blir publikum tatt med i reisen til The Beatles helt fra starten og frem til og med det grensesprengende 1966-albumet Revolver og singlen Paperback Writer/Rain. Fifty Years Ago Today oppsummerer med både publikums og egne live-favoritter fra serien Alt fra The Beatles ’63-’65 – ikke så ulikt måten The Beatles selv gjorde det på dette året med samleplaten A Collection Of Beatles Oldies (But Goldies!).

Mer enn 30 låter presenteres av fantastiske musikere og vokalister, og det er bare å la seg rive med. Bli med tilbake til det siste året supergruppen The Beatles selv spilte live, men også året som mer enn noe annet viste deres enorme spennvidde som låtskrivere og musikere. Opplev ytterpunktene som strekker seg fra Yellow Submarine til Taxman, og fra Eleanor Rigby til Tomorrow Never Knows.