Mandag 6. februar dra jeg i regi av Buffet Crampon og Den Lille Basun AS til Frankrike for å teste nye modeller av B&S trompeter.

B&S har med Challenger II virkelig overbevist meg om at de behersker byggekunsten. Det hornet er slankt og fint i klange, har en glimrende intonasjon og respons. Minner veldig om Bach modell 180-37 både i from og spilleegenskaper. På denne turen er Den Lille Basun AS på jakt etter et horn som har en litt mørkere klang. Og som kan passe mange solister, spesielt innenfor rytmiske sjangere. Det blir også fint å kunne møte personene som står bak veldig mange flotte instrumenter i vårt sortiment.

Tekniske spesifikasjoner:
B&S MBX-S X-Line Bb-trumpet – 11.66mm ML-bore, 125mm hand hammered bell with French bead wire, reversed gold brass lead pipe, thomann nickel silver outer slides, ‘snap off stopper’ and ring on the third slide, silver plated, includes mouthpiece and case.

Paris and B&S – Here I come 🙂