Project Description

På denne skiva spiller jeg trompet, melodika og korer. Jeg har også komponert og arrangert mye.

«Ska Patrol er et av norges mest lovende, og Tromsøs eneste ska band. Inspirert av nordlyset, midnattssolen, tørrfisken og Bob Marley lager de sin egen musikk som de velger å kalle for Polarska.»

Det viktigste for Ska Patrol er at publikum blir glad av å høre musikken deres. Avisa Nordlys siterte dem på at «Livet er en fest og alle er invitert…», men så er det da skikkelig glad musikk bandet også spiller. Under en konsert i vinter ble de beskrevet som en «Lykkepille i mørketiden».

Ska Patrol har ambisjoner om å bli Skandinavias største skaband, hvor hovedmålet deres er å gjøre mennesker lykkelig gjennom musikken deres.

Bandet har spilt to ganger på Fucking Northpole Festival og ble i år utplukket til by:Larm. De fikk en hel øy til å hoppe sammen med dem under Trænafestivalen. Bandet har også holdt utalige konserter og har allerede etablert et fast publikum i hjembyen Tromsø.

Etter konserten i VG-teltet under by:Larm fikk bandet terningkast 6 hos Bladet Tromsø. Videre avsluttet bandet by:Larm med en magisk jam sammen med legenden Don Letts. «You guys are wicked»! sa en særdeles smilende Don Letts til SKA PATROL etter konserten.

 

 

Provider of Artic Ska – Ska Patrol (2005)

Tracklist

1 Memorial Song 3:27
2 Ragman 3:21
3 Starbabe 3:25
4 Sunny Side 3:10
5 Fairytale 4:13

Companies, etc.

Credits

Notes

Recorded at Tromsø Music Conservatorium Studio April-September 2005

 

Kjøp plata her