Project Description

No Stranger - Gudny Aspaas

På denne skiva spiller jeg trompet og tuba

En morsom innspilling hvor jeg har fått samarbeide med Gudny Aspaas som jeg 10 år tidligere spilte med i Tromsø under et Grand Prix event. Da med hennes Eurovisjonsbidrag Mata Hari. Kanonflink og kul dame. Stor stas å få være på plateslippet i Rainbow Studios med selveste Jan Erik Kongshaug.

Fra bigdipper.no:

Gudny Aspaas er virkelig en legendarisk kvinne i norsk rock. Vi husker henne først og fremst som frontkvinne i Ruphus på albumet New Born Day og ikke minst for opptredenen på Ragnarock-festivalen i 1974. Men nå er det faktisk 25 år siden vi hørte fra henne sist og gledelig er det å ha henne tilbake med et meget sterkt soloalbum.

Plata inneholder kun låter skrevet av Gudny selv og har blitt til i samarbeid med Dagfin Hjort Haavind som tidligere har gledet oss med sin fantastiske revitalisering av Stephen Ackles i beste Rick Rubin-stil. Som rock-vokalist er Gudny relativt uovertrufffen og den kraft og uttrykksfulle stemmen vi kjenner fra Ruphus er 100% intakt. Albumet har et distinkt analogt sound med rik instrumentering og spenner mellom det sarte stille på «Hello Again», et musikkstykke med bare flygel og vokal, til «Galactic Child» som leveres med en kraft som få kan oppvise.