Project Description

De utålmodige av hjertet - Levi Henriksen & Babylon Badlands

På denne skiva «er jeg» Frelsesarmeen og spiller piccolotrompet, trompet, kornett, trombone, althorn, flygelhorn, waldhorn, baryton og tuba.

Ikke bare får «Bare Frelsesarmeen vet (hvordan jeg har det i desember)» terningkast seks i Stavanger Aftenblad, den blir også kåret til en årets aller beste julesingler. Last den gjerne ned på Spotify eller wimp.https://www.aftenbladet.no/…/n…/dette-er-aarets-julesingler…

Terninkast 6

Utdrag fra plateanmeldelse, skrevet av Terje B. Granli i Disharmoni.no Høst 2019:

Kongsvingers store sønn, Levi Henriksen, og bandet hans, Babylon Badlands – også kalt det beste bandet i himmelen! – leverer så det holder på sitt tredje album på like mange år, «De utålmodige av hjertet».

At Henriksen er produktiv og kreativ er det liten tvil om. Tidligere i år kom den kritikerroste novellesamlingen «Så langt hjemmefra, så nær der jeg bor». Nå spiller  og synger han bedre enn noen gang, og har skrevet ni av ti låter på «De utålmodige av hjertet».

Henriksen har skrevet flere julefortellinger blant sine noveller. Her kommer det en slags julelåt, den rolige «Bare Frelsesarmeen vet (hvordan jeg har det i desember)». Mot slutten av låta får vi også høre Frelsesarmeens blåserrekke. Storartet!

Albumet er produsert av Henrik Maarud – Snaxville Recordings